Cara Menguatkan Faraj

Cara Mencengkam Zakar Dengan Kuat Di Dalam FarajCara Menguatkan Faraj

Kekuatan faraj mencengkam zakar ketika bersetubuh boleh memberi kepuasan maksimum kepada si suami. Jika anda mahu merasai nikmat zakar berada di dalam faraj anda, anda perlu belajar cara menguatkan faraj untuk mencengkam zakar suami anda ketika bersetubuh.

Berikut adalah cara mudah untuk menguatkan faraj bagi mencengkam zakar semasa bersetubuh :

1. Berlatih untuk meneran seperti hendak buang air kecil selepas beberapa saat.Lakukannya pada setiap hari.Latihan ini akan membantu menguatkan otot–otot pada bahagian dalaman faraj. Secara tidak langsung cengkaman anda pada zakar nanti akan jadi kuat.

2. Berlatih mecengkam zakar suami ketika bersetubuh.Ketika bersetubuh,anda rangsang zakar suami anda dengan mencengkam zakar suami anda secara berirama.Tiada cara yang lebih berkesan selain anda lakukan latihan bersama suami anda ketika bersetubuh.Apabila faraj anda mencengkam,anda lihat reaksi suami anda.Jika dia rasa puas atau nikmat,itu bermakna cara cengkaman faraj anda adalah betul. Anda akan semakin mahir jika anda selalu lakukannya ketika bersetubuh dengan suami anda.

3. Anda cuba cengkam setiap tusukan zakar suami anda. Ketika bersetubuh bersama suami anda, suami anda akan merangsang anda dengan menusuk zakar ke dalam vagina anda. Anda pula akan lawan rangsangan daripada suami anda dengan mencengkam zakar suami anda ketika zakar suami anda berada di dalam faraj atau vagina anda. Anda cubalah teknik bersetubuh ini, pasti suami anda akan puas dengan layanan isterinya di bilik tidur.

KAMI ADA PRODUK YANG MAMPU MEMBANTU ANDA.!!
KLIK BANNER DIBAWAH :vimax

 

Incoming search terms:

  • senaman rapatkan faraj

Comments are closed.